JohnEnger @ Home

Litt om meg og mitt

Innlogging

Terrorister, nazister og annet fantepakk.

Vi ser effekten av ekstrem islam, og vest-eutopa har fått føle den på kroppen javnlig den siste tiden. Tafatte og skrekkslagne står vi tilbake med fortvilelse, handlingslammelse og uerstattelige tap. Når kan en forvente at det faktisk gjøres noe? Samtlige politikere oppfører seg som tilskuere og det gjøres svært lite. Politiet og etterforskningsmyndigheter kjenner sikkert til tilstandene, og det er begredelig at det ikke gjøres noe proaktivt.

Etter 2. verdenskrig ble Nazisme forbudt i Norge. Dersom du var Nazist eller sympatisør ble du regelrett jaktet på og uskadeliggjort. På den måten fikk vi et land som var fritt for nazisme og i løpet av kort tid ble Norge et land som klarte seg gjennom en krise der vårt samhold og vår nasjonalfølelse ble satt på prøve. Dette skjedde for over 70 år siden. Det var lite telefoner å avlytte, det var ingen digital kommunikasjon, det var kun brevpost og hvisking i portrom som var kilder, og vi klarte det den gang.

Nå i moderne tid med en uendelighet av overvåkningsmuligheter, et hav av informasjonsflyt og et mutlikulturelt samfunn skulle vi ha alle muligheter til å infiltrere og identifisere terror-organisasjoner. Men det skjer ikke. Jeg undres hvorfor? Settes enkeltindividers rettigheter foran det vestlige samfunnets kjente eksistens. Eller er det fordi det stort sett er snakk om folk som tilhører en viss religion som ikke må omtales negativt eller settes søkelys på?

Kan vi ikke klapp-jakte terrorister på samme måte som det ble jaktet på nazister og sympatisører etter krigen? Vi har bedre verktøy, vi har garantert større personressurser, og jeg er sikker på at vi har bedre økonomi enn et krigsherjet Norge anno 1945. Jeg tror at det mangler vilje og at man frykter hevnaksjoner. Og det må påregnes. Men skal vi vinne over terroristene må vi tillate oss å faktisk handle. Det vil garantert bli værre før det blir bedre. Å sette seg passivt ned og synes synd på ofre, å snakke med pompøse ord om solidaritet, eller å stå skulder ved skulder har ingen effekt på hjernevaskede jihadister. Jeg er sikker på at de ler høyt av dere bak skjegget kjære politikere...