Ildspåsettere har gjort stor skade på bygning og inventar på Rommen i Oslo. Brannen ble startet natt til mandag ved at en gaffeltruck ble satt i brann. Brannen spredte seg fra den parkerte gaffeltrucken til bygningen og et av lokalene i bygningen er helt nedbrent. Flere lokaler er røyk- og sot-skadet.

Hver dag kjører jeg 10 mil til og fra jobb, og i vinterhalvåret er det mørkt, vått og møkkete. Etter at myndighetene innførte EU-tilpasning om periodisk kjøretøykontroll (mest kjent som EU-kontroll blandt folk), og mer eller mindre avviklet tekniske utekontroller, ser jeg en meget stygg trend. Enøyde banditter, og kjøretøy helt uten baklys...

Vi ser effekten av ekstrem islam, og vest-eutopa har fått føle den på kroppen javnlig den siste tiden. Tafatte og skrekkslagne står vi tilbake med fortvilelse, handlingslammelse og uerstattelige tap. Når kan en forvente at det faktisk gjøres noe? Samtlige politikere oppfører seg som tilskuere og det gjøres svært lite. Politiet og etterforskningsmyndigheter kjenner sikkert til tilstandene, og det er begredelig at det ikke gjøres noe proaktivt.

Kjære tannlause politikere,

Jeg er etter hvert blitt litt lei av dere. Enten dere kommer fra høyre eller venstresiden i politikken er dere like tannlause og like fulle av intetsigende pjatt. Nå, selv etter det n'te i rekken av terroranslag i Frankrike, kommer de samme flosklene som hver gang før. "Vi støtter de rammede, vi støtter Fraknrike". Nei, vi gjør ikke det. Vi gjør ikke en dritt. Vi sitter apatisk og ser på. Vi sitter formelig med hendene i fanget og venter på neste terroranslag, så vi kan gjenta flosklene våre, legge ut tårer og bilder av flagg på facebook, og atter en gang velte oss i all elendigheten, og hvor grusomt det er.

Jeg var så uheldig å havne på legevakta før jul. Derfra ble jeg sendt rett til AHUS. Det ble således ikke betalt noe på legevakta. Det er ikke den svært elendige helse-omsorgen vi mottar jeg irriterer meg over, men hvordan de håndterer sine merkantile oppgaver. Eller egentlig overlater de oppgavene til noen økonomi-gribber.

Kjære staten,

Kan jeg vær så snill å få tilbake pengene jeg har betalt i veiavgift? Den 26.3.2015 var jeg over en time forsinket til jobb. Og mange med meg. Dette skyldtes et snøfall. Som alle andre snøfall, kom dette snøfallet som julekvelden på kjerringa. Selv om det var varslet på gjennom de aller fleste kanaler, både TV, radio og diverse aviser, både på nett og på papir.

De kommer fra krig og elendighet, og ønsker seg en bedre fremtid i Norge. Det er lett å forstå, for Norge har fått ord på seg for å være gavmilde og snille mot asylsøkere. Jeg tror de snilleste og mest gavmilde er politikerne, for det er lett å være gavmild med andres penger. Skattebetalernes... I min krets er det svært få som ser på denne flyktningstrømmen som noe godt for landet vårt eller som noen internasjonal samfunnsplikt, og det ringer en bjelle for de fleste... unntatt politikerne...